06 June 2011

Nimbus

Nimbus este un joc cu o premiza foarte simpla. Jucati ca o nava mica si scopul este sa ajungeti la finish in fiecare nivel pentru ca la final sa va intalniti cu antagonistul jocului. Nava pe care o conduceti are totusi o mare inconvenienta: pedala de acceleratie nu funtioneaza dintr-un motiv sau altul si drept urmare va trebui sa va folositi de tot felul de trucuri ca sa castigati viteza.

Exista in total in jur de 50 de nivele care sunt presarate cu relief elastic, accelerator si tunuri. Cel mai important lucru nu este sa stiti ce face fiecare element ci sa puteti sa va folositi de legea gravitatiei pentru a ajunge la viteza necesara.

Jocul incepe cu nivele usoare dar pe parcurs devin din ce in ce mai complicate. Nava se controleaza cu sagetile si aveti nevoie de reflexe foarte bune ca sa castigati nivelele mai avansate. Din punct de vedere vizual jocul este placut. Tema cromatica este simpla si aspectuoasa si variaza de la o zona la alta. Muzica este placuta si nu va sta in cale.

Este un joc bun pentru cei carora le plac provocarile si au multa rabdare. Conceptul este bun si faptul ca exista suficiente nivele va garanteaza cateva ore bune de distractie.

No comments: