15 April 2011

Worms 4 Mayhem

Putine jocuri au sarmul, umorul si amestecul nebunesc de strategie si actiune care se gaseste in Worms 4 Mayhem. Trecerea de la Worms in 2D la Worms 3D a fost indrazneata, dar reusita. Worms 4 Mayhem este al treilea joc Worms in 3D si calca pe urmele predecesorilor sai cu succes.
Altfel spus, acest joc calca pe urmele predecesorilor atat de bine incat se poate aproape confunda cu ei. Arme noi, harti noi, accesorii si cateva reguli noi de joc - cam asta este inovatia. Dar hartile noi si tipurile de relief sunt mai colorate si mai frumoase decet in precedentele jocuri, armele mai amuzante si exista un atelier in care va puteti crea propriile arme.
Pentru cei care nu au mai jocat Worms pana acum, iata un rezumat. Controlati o echipa de viermisori draguti si scopul vostru este sa anihilati echipele oponente. Este un joc de strategie foarte amuzant si chiar daca exista un Story Mode, cele mai pune jocuri sunt impotriva unui oponent uman.
Ca intotdeauna, jocurile din seria Worms sunt amuzante si au rejucabilitate. Acesta nu este un joc pe care il veti pune deoparte dupa cateva zile, ci unul pe care veti vrea sa-l jucati in fiecare zi.

No comments: