14 January 2008

Bomberman

Da, Bomberman! Este unul dintre cele mai vechi si indragie jocuri vreodata. orice prezentare a sa ar fi inutila. Micul robotel care pune bombe aruncandu-si inamicii in aer exista din 1983, cand a fost creat de japonezii de la Hudson Soft. De atunci s-au lansat lansat anual jocuri bazate pe conceptul lui atat de simplu si distractiv.
Primul joc din serie il avea ca protagonist pe un lucrator in fabrica de bombe care incearca sa iasa din fabrica si sa scape de gardieni. El putea sa puna bombe care explodau inlaturand orice din calea lor. Urmatoarele jocuri au patrsat conceptul si au adaugat elemnte in plus precum inamici mai puternici cu abilitatea de a supravietui exploziei, de a va ametii si chiar de a trece prin ziduri. Pentru ca jocul sa fie totusi castigabil jucatorul a capatat si el mai multe abilitati precum calaritul diferitelor creaturi, aruncarea bombelor la distanta si multe alte bonusuri.
De mentionat mai este si faptul ca Bomberman se poate juca pe acelasi calculator de catre doua persoane in modul battle.
Puteti juca cu un emulator pentru SNES urmatoarele titluri: Super Bomberman, Super Bomberman 2, Super Bomberman 3, Super Bomberman 4, Super Bomberman 5. Pentru a le descarca dati click pe oricare titlu de mai sus. Spor la joc!

No comments: