17 June 2008

Soldat

Producator: Michal Marcinkowski

SoldatSoldat? Nu ati mai auzit de el probabil... Dar eu am pierdut nopti in sir inpuscand soldatei mici, mici inarmati cu drujbe sau aruncatoare de flacari. Pot spune sincer ca mi-a placut acesta mai mult decat Worms, Quake 3, Counter Strike si Tribes la un loc. Jocul este 2D - este un platformer-shooter, but who cares as long as it's fun?! Jocul combina elementele bune titlurilor mai sus mentionate astfel bucurandu-se de un gameplay foarte bine echilibrat.
Avem la dispozitie nu mai putin de 7 moduri de joc disponibile in single player unde botii reusesc sa va faca fata. Adevarata distractie o intalniti cand jucati cu altii in LAN sau prin Internet. Nu pot uita cate nopti albe (sangerii) am petrecut alergand cu drujba un wiseguy cu sniperu' lui pentru ca apoi sa-i fur arma si sa stau la panda ascuns intr-un tufis si sa-i returnez glontu.
Putem avea la purtator o arma primara (lansator de grenazi, shotgun, sniper, minigun care umple ecranul de gloante, flamethrower s.a.), una secundara (chainsaw, lansator de rachete, s.a.), cateva grenazi si putina armura. Soldat2Armele se incarca automat dupa un anumit timp, iar amunitia este infinita, asa ca ploaia de gloante nu prea se opreste. Foarte util este jetpackul reincarcabil de care beneficiaza fiecare player, acesta oferind un spor de mobilitate. Animatiile micilor soldatei sunt bine lucrate iar motorul fizic ne ofera un spectacol de zile mari... sa mai mentionez ca timpul se incetineste in momentul aproape la fiecare soldat macelarit? You'll surely enjoy it!
Perspectiva din care vedem cum se desfasoara actiunea pe ecran ne ofera posibilitatea de a ne alege o anumita tactica. Astfel in modul realist vedem oponentii doar daca sunt in field of view-ul micului soldatel, pe cand in model standard putem vizualiza ce se petrece pe o raza determinata care poate fi marita daca avem un sniper... Trebuie de asemenea sa mentionez faptul ca putem trece in modul predator in care suntem invizibili, insa daca incasam vreun glont sau ne da foc cineva sangeram si capatam aspect de bloody ghost. Player-ul este customizabil, de la felul cum are frizura pana la culoare hainelor si flacarilor din jetpack.
Daca aveti un calculator destul de performant ca sa puteti citi acest articol atunci va puteti distra fara probleme intr-un meci de Soldat.
Soldat3Soldat este fara indoiala jocul care m-a distrat intotdeauna de minune si inca il mai joc. Nu devine niciodata monoton si va puteti forma un anumit stil de a juca. Supriza suprizelor: jocul este freeware. Merita sa-l incercati!

Sistem necesar: procesor 333 MHz, memorie 32 MB

Official site + Download



No comments: