29 April 2008

Lego Star Wars

Lego Star Wars este probabil unul dintre cele mai indragite jocuri care au la baza universul Star Wars. Este foarte distractiv si este o combinatie perfecta intre puzzle si actiune, potrivit atat pentru jucatori tineri cat si pentru adulti.
Unul dintre motivele pentru care jocul este atat de interesant este pentru ca reda feelingul trilogiei Star Wars. Trecand prin primele trei episoade sunt prezentate momente de neuitat din The Phantom Menace, Attack of the Clones si Revenge of the Sith si ironizate, spre amuzamentul jucatorilor.
Din fericire nu va trebui sa vedeti scenele clasice cu care v-ati obisnuit , deoarece ele sunt recreate cu personaje Lego puse in situatii amuzante. Personaje ca Obi-Wan Kenobi, Anakin Skywalker si Threepio se impiedica de piese lego, se stramba, se lovesc fara sa vrea si fac tot ce se poate pentru a amuzamentul nostru. Rezultatul final este o interpretare interesanta si placuta a celei mai cunoscute franchise.
Personajele din Lego Star Wars sunt foarte placute deoarece seamana foarte mult cu cele din film, iar dpdv vizual- mai real de atat nu se poate. Fiecare obiect din joc este compus din piese lego, exact asa cum ar fi daca l-ati face dintr-un set real. Exista si fizica, astfel incat orice obiect poate fi distrus: de la usi, ferestre si mese pana la bombe sau chiar oameni. (Chewbacca scoate mainile aversarilor din loc)
Acest joc, cu toate ca nu este la fel de complex ca altele din genul sau, are si parti foarte bune. Chiar daca la inceput pare un joc simplist, veti fi uimiti sa aflati ca are si o parte mai profunda. Puteti controla mai multe personaje, intre care puteti schimba pe parcursul jocului. De aceea, frumusetea nu consta in saritul peste obstacole sau lupta cu cei rai, ci in alegerea personajelor potrivite la momentul potrivit si invatarea abilitatilor fiecaruia. Spre exemplu, la un moment dat veti putea juca cu echipa formata din Qui-Gon Jin, Obi-Wan Kenobi si Jar Jar Binks. Pe cand primii doi au lightsabere si put folosi Forta, Jar Jar nu poate ataca deloc. In schimb poate sari de doua ori mai mult decat ei si este vital in sectiunea cu puzzleuri la inaltime. Parteneriate de genul acesta sunt cheia jocului.
Este unul dintre cela mai bune jocuri pentru toata familia, ingenios, care contine peste 50 de personaje si surprize ascunse. In plus lupta dintre un Obi-Wan Kenobi din lego si Darth Maul nu ar trebui ratata. Poate ca nimeni nu s-ar fii gandit ca un puzzle-platformer care transpune universul Star Wars in piese lego va ajunge un joc bun... dar iata ca este! Astept cu nerabdare si Lego Indiana Jones relizat de acleasi studiou. Felicitari celor de la Traveller's Tales pentru combinatia originala si reusita!

No comments: