15 March 2008

Cele mai asteptate jocuri ale anului 2008

Super Smash Bros Brawl
V-ati intrebat vreodata cine este mai puternic dintre Sonic si Mario? Sau daca Donkey Kong l-ar putea invinge pe Bowser? Detinatorii de Wii sunt foarte norocosi deoarece Nintendo lanseaza acest joc in care pune laolalta aproape toate personajele sale faimoase si, pentru prima oara, personaje indragite alor altor developeri. Este un joc amuzant, competitiv si veti avea parte de o experienta unica.

GTA IV
Rockstar reinventeaza binecunosuta serie, cu o noua versiune a orasului Liberty City detaliat pana la ultima gura de canal sau ventilator de pe acoperis. Exista 5 zone care pot fi vizitate plus arii in afara orasului. Cu abilitatea de a conduce masini, barci sau pilota avioane, lumea GTA este mai accesibila ca niciodata.

Spore
Will Wright, creatorul Simcity si The Sims, a creat un nou joc impresionant si original. Pe cand in Sims simulati vietile oamenilor virtuali: joburi, relatii, mancat... Spore va lasa libertatea de a va crea propria forma de viata. Incepeti ca un organism unicelular, ajungeti in faze in care formati triburi si civilizatii si terminati prin a cuceri universul. Ca toate creatiile lui Will Wright, Spore va fi un joc captivant si va va solicita creativitatea.

Fallout 3
Numele de Fallout este asociat deseori cu o serie de RPG-uri superbe, care inca au un numar mare de fani. Acum seria a ajuns in mainile altor producatori care vor sa lanseze Fallout 3. Chiar daca nu ati jucat jocurile precedente jocul va va tine in priza. Cum suna o aventura intr-o lume post-apocaliptica, cu o poveste dementiala, libertate totala si umor negru la tot pasul? Daca este creat de cei de la Bethesda, studioul din spatele aclamatului Oblivion, si pastreaza reteta vechiului Fallout atunci suna foarte bine.

StarCraft II
Blizzard creaza o alta capodopera care se va lansa anul acesta. Mult-asteptatul Starcraft va pastra aceleasi rase: protos, terrani si zerg cu imbunatatiri, abilitati si unitati noi. Va veti reintalni si cu Jim Raynor, Zeratul si Kerrigan deoarece actiunea se petrece la numai 8 ani de la add-onul Brood War. Cu siguranta Blizzard pregateste pentru fani un joc de neuitat.

No comments: